loading...
تعمیر موبایل-آوافیکس
avafix بازدید : 93 شنبه 29 دی 1397 نظرات (0)


حتما تا کنون در شرايطي قرار گرفته ايد که نياز به دسترسي به صفحاتي خاص در اينترنت داشته باشيد اما شرايط اتصال به اينترنت را نداريد.در اين مواقع بهترين راه حل ذخيره سازي صفحات وب مي باشد زيرا در اين صورت زماني که آفلاين هم باشيد مي توانيد اين صفحات را مشاهده کنيد.

گوگل که اخيرا اهميت ويژه اي براي کاربران اندرويدي قائل است , اقدامات زيادي جهت آسايش و راحتي اين کاربران انجام داده است.

مثلا مي توانند با ذخيره سازي گوگل مپ به صورت آفلاين , هميشه حتي زماني که به اينترنت دسترسي ندارند ازين سرويس استفاده کنند.

در همين راستا گوگل امکان ذخيره سازي صفحات وب به صورت افلاين را در مرورگر کروم فراهم کرده است.

در اين مقاله به بررسي 4  روش جهت ذخيره سازي صفحات وب به صورت آفلاين مي پردازيم:

1-ذخيره سازي آفلاين با استفاده از کروم :

همانطور که گفتيم گوگل به تازگي ويژگي آفلاين را به مرورگر کروم اضافه کرده است و شما مي توانيد تا زماني که آخرين نسخه کروم را روي گوشي تان داشته باشيد ازين ويژگي استفاده کنيد.

شما با مرورگر کروم مي توانيد صفحات وب با تمامي فونت ها , عکس ها و ... دقيقا به همان صورتي که هستند , ذخيره کنيد در حالي که ساير برنامه هاي ذخيره سازي صفحات وب اين ويژگي را ندارند.

در کروم براي ذخيره کردن صفحه? موردنظر به صورت آفلاين، روي آيکن سه نقطه در بالاي صفحه ضربه زده و گزينه download را انتخاب کنيد. صفحه شروع به دانلود کرده و زماني که دانلود تمام شود پيغامي مبني بر تأييد و اتمام دانلود نمايش داده مي شود.

ذخيره کردن صفحات وب به صورت آفلاين,کاهش هزينه اينترنت

شما حتي مي توانيد يک صفحه را بدون باز کردن آن ذخيره کنيد. بدين منظور روي لينک صفحه کليک کرده و آن را نگه داريد سپس download link را انتخاب کنيد.

با اين ويژگي فوق العاده کروم شما ديگر نگران عدم دسترسي به اينترنت نيستيد و مي توانيد در هر زمان و هر مکاني به صفحات مورد نظر خود دسترسي داشته باشيد .

براي مشاهده صفحات مورد نظرتان مي توانيد با لمس آيکن سه نقطه در بالاي صفحه و انتخاب گزينه download به ليست صفحات ذخيره شده دسترسي داشته باشيد.

ذخيره کردن صفحات وب به صورت آفلاين,کاهش هزينه اينترنت

اگر ماه ها از ذخيره سازي صفحه مورد نظرتان گذشته است و اکنون نميتوانيد آن را در ليست صفحات پيدا کنيد , مي توانيد با مرتب سازي ليست بر اساس زمان صفحه مورد نظرتان را پيدا کنيد.

همچنين شما مي توانيد با کليک بر روي صفحه و انتخاب delete , صفحاتي را که نياز نداريد, پاک کنيد.

ذخيره کردن صفحات وب به صورت آفلاين,کاهش هزينه اينترنت


2- ذخيره سازي آفلاين با استفاده از Pocket:

سرويس pocket نيز روشي ديگر براي ذخيره سازي صفحات وب مي باشد که مي توانيد با استفاده از آن يک نسخه از صفحه مورد نظر را ذخيره کنيد که فقط شامل تمام متن، لينک ها و برخي تصاوير است. با اين روش فرمت ها، تبليغات و… ذخيره نمي شوند.

براي استفاده از pocket شما ابتدا بايد اين برنامه را دانلود کنيد و يک حساب کاربري ايجاد کنيد.سپس صفحه اي را که مي خواهيد ذخيره کنيد با يک مرورگر باز کنيد.به طور مثال با مرورگر کروم روي آيکون سه نقطه ضربه بزنيد و  سپس گزينه share يا اشتراک گذاري را انتخاب کنيد و از منوي ظاهر شده آيکن Pocket را انتخاب کنيد.

ذخيره کردن صفحات وب به صورت آفلاين,ذخيره کردن صفحات وب با pocket

براي مشاهده مقاله خود بايد برنامه pocket را اجرا کنيد و از ليست مقالات , مقاله مورد نظر خود را انتخاب کنيد.

يکي از دلايل استفاده از برنامه pocket ذخيره مقالات طولاني است چون شما مي توانيد به دلخواه خود فونت، سايز فونت و … را به صورت سفارشي تنظيم کنيد.

3-ذخيره سازي آفلاين با استفاده از Opera Mini:

اگر شما روي گوشي خود مشکل فضاي ذخيره سازي داريد، مرورگر Opera Mini با حالت ذخيره سازي ستاره اي خود مي تواند ذخيره سازي بسيار به صرفه اي داشته باشد. مرورگر اپرا ميني هم مانند کروم داراي ويژگي ذخيره سازي به صورت آفلاين است.

در مرورگر اپرا ميني صفحه موردنظر خود را باز کنيد سپس روي آيکن سه نقطه در بالاي صفحه کليک کرده و گزينه save for offline را بزنيد.

ذخيره کردن صفحات وب به صورت آفلاين,ذخيره کردن صفحات وب در مرورگر اپرا

براي مشاهده صفحات ذخيره شده‌ي آفلاين،  روي نماد اپرا ميني در پايين سمت راست ضربه بزنيد و گزينه offline pages را انتخاب کنيد.

ذخيره کردن صفحات وب به صورت آفلاين,ذخيره کردن صفحات وب در اپرا

جهت حذف يک صفحه خاص روي آن ضربه بزنيد و نگه داريد سپس delete را انتخاب کنيد.

4-ذخيره سازي آفلاين به صورت PDF:

مي توان گفت راحت ترين روش ذخيره سازي صفحات وب , ذخيره سازي به صورت PDF مي باشد که تقريبا در هرجايي نيز باز مي شود.براي اين کار مي توانيد پس از ضربه روي آيکن سه نقطه , گزينه share و سپس print را انتخاب کنيد.

ذخيره کردن صفحات وب به صورت آفلاين,کاهش هزينه اينترنت,ذخيره کردن صفحات وب با PDF

در پنجره باز شده در منوي کشويي بالا گزينه save as pdf را انتخاب کنيد.

ذخيره کردن صفحات وب به صورت آفلاين,کاهش هزينه اينترنت,ذخيره کردن صفحات وب با PDF

از شما سؤال مي کند که مي خواهيد فايل خود را در کجا ذخيره کنيد؟  اگر قبلاً فايلي را ذخيره کرده باشيد، فايل هاي خود را مي توانيد ببينيد. جهت ذخيره سازي شما مي توانيد از فضاي داخلي گوشي خود يا از google drive استفاده کنيد.

ذخيره کردن صفحات وب به صورت آفلاين,کاهش هزينه اينترنت

پس از انتخاب مسير ذخيره سازي , save را بزنيد.

نکاتي جهت صرفه جويي در حافظه و پهناي باند:

اگر شما در اتصال به اينترنت محدود هستيد و يا حجم زيادي از حافظه گوشي اندرويدي شما باقي نمانده است، يا با مشکل کمبود فضاي ذخيره سازي روبرو هستيد به شما توصيه مي کنيم نکات زير را انجام دهيد:

1-نسخه هاي Lite رايگان از رسانه هاي اجتماعي و برنامه هاي ارتباطي که تنها 1 مگابايت يا کمتر وزن دارند را نصب کنيد.

2-هنگام استفاده از رسانه هاي ارتباطي گزينه هايي مانند دانلود خودکار ويدئو ها و… را غيرفعال کنيد.

3-از برنامه هاي سبک وزن براي مرورگرها، اسمس و… استفاده کنيد.

منبع: تعمير موبايل آوافيکس

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 388
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 152
  • آی پی دیروز : 16
  • بازدید امروز : 247
  • باردید دیروز : 17
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 264
  • بازدید ماه : 371
  • بازدید سال : 5,449
  • بازدید کلی : 178,047