يک روانشناس کودک در همدان با بيان اينکه موبايل براي کودکان علاوه بر مضراتش، داراي فوايدي نيز است، گفت: بازيهاي موبايلي ميتواند به تقويت حافظه کودکان کمک کند.
عليرضا روحي با اشاره به اينکه بازيهاي موبايل براي افزايش تمرکز کودک تأثيرگذاراست، افزود: با توجه به اينکه کودک با استفاده از گوشي اطلاعات جديدي به دست ميآورد بنابراين اين موضوع ميتواند به يادگيري او نيز کمک کند.
وي درباره استفاده درست از موبايل توسط کودکان توصيه کرد: والدين بايد با برنامهريزي دقيق زماني را براي استفاده کودک از موبايل اختصاص داده و بازيها را متناسب با سن آنها در اختيارشان قرار دهند.
روحي با تأکيد بر اينکه مدتزمان استفاده از گوشي براي کودکان بايد محدود باشد، اضافه کرد: استفاده از گوشي بايد به گونهاي باشد که در زندگي روزمره و خواب و خوراک کودکان اختلال ايجاد نکند.
وي در بخش ديگري از سخنانش به دلايل گرايش زياد کودکان به استفاده از موبايل اشاره کرد و گفت: تقليد از ديگران، جذابيت بازيها و وقت نگذاشتن والدين براي کودکان از جمله عوامل گرايش کودکان به موبايل است.
روحي با اشاره به اينکه امروزه والدين ديگر آنطورکه بايد براي کودکان وقت نگذاشته و با يک گوشي او را ساکت و آرام ميکنند، اضافه کرد: همين موضوع يکي از علل اصلي استفاده بيش از حد کودکان از موبايل شده و تبديل به عادت رفتاري نامطلوب ميشود.
اين روانشناس کودک با اشاره به اينکه موبايل را تبديل به اسباب بازي براي کودکان نکنيد، خاطرنشان کرد: يکي ديگر از علل گرايش کودکان به موبايل اين است که فکر ميکنند اگر گوشي داشته باشند بزرگ شده اند.
وي به مضرات استفاده بيش از حد کودکان از موبايل اشاره کرد و يادآور شد: بيتحرکي و افزايش وزن، درونگرايي و رابطه اجتماعي ضعيف، اختلال در خواب و خوراک، فشار نور گوشي بر چشم و پرخاشگري از جمله مضرات استفاده نادرست از موبايل براي کودکان است.
روحي در پايان خاطرنشان کرد: والدين توجه کنند اگر کودکشان دائما از بازي گوشي استفاده ميکند را نزد روانشناس ببرند چرا که اين موضوع نشان از درونگرايي کودکان است.
منبع: تعمير موبايل آوافيکس