loading...
تعمیر موبایل-آوافیکس
avafix بازدید : 103 پنجشنبه 20 دی 1397 نظرات (0)

اين روزها محبوبيت اينستاگرام در بين تماماي کاربران روز بروز بيشتر مي شود اما کاربراني که به هنر عکاسي علاقمند مي باشند توجه ويژه اي به اين اپليکيشن محبوب دارند و قطعا از فيلترهاي گوناگوني که اينستاگرام براي تصاوير ارائه مي‌دهد، استفاده کرده‌ايد.

موضوع مورد بحث در اين مطلب امنيت اينستاگرام مي باشد و اين موضوع با شک کاربران به اينستاگرام از سال 2012 شروع شد,يعني همان زماني که اينستاگرام توسط فيسبوک خريداري شد.

براي بسياري از شما کاملا باورپذير است که اينستاگرام از اطلاعات شما به‌منظور جاسوسي استفاده مي‌کند. براي بررسي اين موضوع در ادامه مطلب همراه ما باشيد.

1-پيگيري به موقع (Timely Tracking)

به نظر مي‌رسد اين ويژگي که به‌تازگي به اينستاگرام اضافه شده، کاملا نگران‌کننده است؛ به‌ويژه به دليل اين‌که به‌صورت پيش‌فرض فعال شده است. اين ويژگي اجازه مي‌دهد تا دوستان شما آخرين فعاليت‌تان در اينستاگرام را ببينند.

جاسوسي اينستاگرام,امنيت اينستاگرام

به نظر مي‌رسد که اين ويژگي در مورد همه کاربراني که با آن‌ها در ارتباط هستيد، اعمال نمي‌شود و خوشبختانه فقط به حساب‌هايي که شما را دنبال مي‌کنند (به‌عنوان مثال ليست پذيرفته شده دوستان شما) اعمال مي‌شود. با اين حال، اينستاگرام عادت‌هاي روزانه شما را رديابي مي‌کند و مي‌تواند به ديگران نيز اجازه دهد تا اين کار را انجام دهند.

به نظر شما درباره اين مشکل چه کاري مي‌توان انجام داد؟ خوشبختانه، اکنون که شما در مورد اين موضوع اطلاعاتي را بدست آورده‌ايد، مي‌توانيد آن را غير فعال کنيد. براي انجام اين کار کافي است به قسمت تنظيمات (Settings) برويد و گزينه وضعيت نمايش فعاليت (Show Activity Status) را به حالت off تغيير دهيد. توصيه مي‌شود به فالورهاي خود نيز هشدار دهيد؛ چراکه همان‌طور که پيش از اين نيز پيش‌بيني شده است، بسياري از افراد بدون شک از حالت پيش‌فرض آن اطلاعي ندارند.

2-مکان‌هاي برچسب‌گذاري شده جغرافيايي (Geotagging Locations)

به‌طور مشابه، هنگامي‌که برخي مکان‌‌هاي خاص در اينستاگرام آپلود مي‌شوند، احتمال مشکل‌ساز بودن آن‌ها نيز بيشتر است. سايت‌هاي رسانه‌هاي اجتماعي مانند اينستاگرام، فيس‌بوک و توئيتر به‌عنوان يک اقدام امنيتي، در هنگام انتشار محتوا اطلاعات EXIF ??را حذف مي‌کنند.

جاسوسي اينستاگرام,امنيت اينستاگرام

فرمت فايل تصوير قابل تعويض موسوم به  Exif، يک استاندارد است که فرمت‌هاي تصوير، صدا و تگ‌هاي اضافي مورد استفاده توسط دوربين‌هاي ديجيتال از جمله گوشي‌هاي هوشمند، اسکنرها و ساير سيستم‌هايي که فايل‌هاي تصويري و… را مشخص مي‌کند. خوشبختانه به هيچ‌وجه نمي‌توان فرا داده‌هاي EXIF ??که يک‌بار حذف کرده‌ايد را بازيابي کنيد؛ اما اين بدان معني نيست که اينستاگرام از موقعيت مکاني شما اطلاع ندارد.

اول از همه بايد بدانيد که انتخاب با شماست که موقعيت مکاني خود را به اشتراک بگذاريد يا خير. پس از اضافه کردن يک عکس، مي‌توانيد روي افزودن محل کليک کنيد، همچنين مي‌توانيد پيشنهادات ارايه شده را نيز بررسي و در نهايت روي گزينه اشتراک‌گذاري (Share)، ضربه بزنيد. شايد انجام اين کار براي برخي از کاربران بسيار دلپذير باشد، اما اگر چنين نيست، بايد توجه داشته باشيد که ممکن است اينستاگرام به جي‌پي‌اس تلفن‌همراه و يا تبلت شما دسترسي داشته باشد و يا استوري‌هاي اينستاگرام، شما را از طريق استفاده از هشتگ، به اعلام مکاني که در آن حضور داريد، تشويق کند.

با انجام اين کار مجددا، شما نشانه‌هايي را منتشر مي‌کنيد که از خانه دور هستيد و اين کاملا غير منطقي و خطرناک است. يک‌بار ديگر مي‌توانيد اين گزينه را نيز براي خودتان امتحان کنيد. کافي است به سايت iknowwhereyourcatlives.com مراجعه کنيد. اين يک سايت به‌ظاهر ساده و غريب است که نشان مي‌دهد چگونه به‌راحتي مي‌توانيد به داده‌هاي آنلاين دسترسي پيدا کنيد.

جاسوسي اينستاگرام,امنيت اينستاگرام

به نظر شما در اين شرايط چه‌کاري مي‌توانيد انجام دهيد؟ فقط کافي است کمي دقت کنيد که که شما با برچسب‌گذاري‌هايي که مي‌کنيد، ممکن است چه نوع پيامي را در اختيار غريبه‌ها قرار دهيد. اگر از برنامه اينستاگرام استفاده مي‌کنيد مطمئن شويد که به جي‌پي‌اس شما دسترسي ندارد. به‌عنوان مثال، در اپل، کافي است به قسمت تنظيمات (Settings)رفته و از بخش  حريم خصوصي (Privacy)، گزينه خدمات (Location Services) را انتخاب کنيد. همچنين در دستگاه‌هاي اندرويدي کافي است از قسمت General، گزينه Settings  و سپس Location را انتخاب کنيد.

بررسي کنيد و ببينيد کدام‌يک از برنامه‌هاي نصب شده روي تلفن‌همراه‌تان مي‌توانند به موقعيت مکاني شما دسترسي داشته باشد، سپس آن را غيرفعال کنيد.

3-دسترسي به مخاطبين شما

حال که تنظيمات موقعيت مکاني را ويرايش کرديد، جالب است بدانيد که برنامه‌هايي نيز هستند که به مخاطبين شما دسترسي دارند. بسياري از آن‌ها اين کار را به‌صورت غيرمخرب انجام مي‌دهند، و صرفا به‌عنوان وسيله‌اي براي ايجاد يک شبکه از دوستان مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

جاسوسي اينستاگرام,امنيت اينستاگرام

اين يک روش ساده است که اينستاگرام براي پيدا کردن مخاطبان شما از آن استفاده مي‌کند، اما در واقع شما اجازه مي‌دهيد تا اين برنامه تمام جزئيات مربوط به مخاطبين‌تان را مشاهده کند. به‌طور مشابه، شما مي‌توانيد حساب کاربري اينستاگرام خود را با فيس‌بوک پيوند دهيد و اجازه دهيد تا هر دو برنامه داده‌هاي محدودي را به اشتراک بگذارند.

اينستاگرام اين اطلاعات را با شرکت‌هايي که بخشي از آن محسوب مي‌شوند به اشتراک مي‌گذارد تا از اين طريق محتواي شخصي و اطلاعات شما براي تبليغات آنلاين يا ساير اشکال بازاريابي مورد استفاده قرار گيرد. شايد اين کار از نظر شما هيچ مشکلي نداشته باشد، اما بايد اين سوال را از خود بپرسيد که مي‌خواهيد اطلاعات خصوصي‌تان در اختيار شرکت‌هاي ديگر قرار گيرد؟

به نظر شما براي جلوگيري از اين اتفاق چه‌کاري مي‌توانيد انجام دهيد؟ استفاده از گزينه دسترسي به ليست مخاطبين، سرعت شما را افزايش مي‌دهد، اما ضروري نيست. با اين حال، اينستاگرام به‌طور پيش‌فرض اين کار را انجام مي‌دهد، بنابراين بايد به پروفايل خود برويد و سپس روي سه‌نقطه ضربه بزنيد؛ از قسمت مخاطبين (Contacts) تيک گزينه Contacts Connect را غيرفعال کنيد. شما مجبور نيستيد با فيس‌بوک وارد حساب کاربري خود شويد؛ بلکه به‌سادگي مي‌توانيد دوستان خود را جستجو و يا از يک روش قديمي کمک بگيريد و حساب کاربري‌تان را به آن‌ها بدهيد.

4-گوش دادن از طريق ميکروفون

اصلا تعجب‌آور نيست اگر تبليغاتي را مشاهده کنيد که قبلا آن‌ها را جستجو کرده‌ايد. اين اطلاعات از طريق کوکي‌هاي ذخيره شده در کامپيوتر شما به دست مي‌آيد. اين ممکن است شما را متعجب کند اگر تبليغات شخصي‌سازي شده‌اي را مشاهده کنيد که در گذشته تنها درباره آن‌ها صحبت کرده‌ايد.

جاسوسي اينستاگرام,امنيت اينستاگرام

بايد توجه داشته باشيد که هيچ‌کدام از اين موارد تأييد نشده است، اما اين نگراني در مورد رسانه‌هاي اجتماعي وجود دارد که به ميکروفون تلفن‌همراه و يا تبلت شما و مکالمه‌هايتان دسترسي دارند و به آن‌ها گوش مي‌دهند. مردم متوجه شده‌اند که بحث‌هاي آن‌ها به‌عنوان تبليغات استفاده مي‌شود. اين به‌طور طبيعي نگراني‌هاي مربوط به اينستاگرام را افزايش مي‌دهد، به‌ويژه اگر متوجه باشيد که اين برنامه به‌طور پيش‌فرض، مي‌تواند به ميکروفن شما دسترسي پيدا کند.

لازم به ذکر است که فيس‌بوک، شرکت مادر اينستاگرام، اين موضوع را انکار مي‌کند که اين اتفاق در سيستم‌عامل‌هايش رخ دهد. فيس‌بوک همچنين اعلام کرده است برندهاي تجاري که براساس اطلاعات جمع‌آوري شده از طريق ميکروفن به تبليغات مي‌پردازند را مسدود مي‌کند. در واقع اين همه مي‌تواند يک تصادف عجيب و غريب باشد!

به نظر شما براي حل اين مشکل چه کاري مي‌توانيد انجام دهيد؟ اگر از کاربران آيفون هستيد کافي است به قسمت تنظيمات (Settings) رفته و از بخش حريم خصوصي (Privacy)، گزينه Microphone را انتخاب کنيد.

کاربران اندرويد نيز مي‌توانند با رفتن به تنظيمات و سپس انتخاب Apps، اينستاگرام را پيدا و تب مجوز (Permissions) را انتخاب کنند.

دسترسي به تصاوير 

اينستاگرام يک شبکه اجتماعي نسبتا خصوصي است. درست متوجه شديد؛ اين برنامه به  دوربين شما دسترسي دارد و تنها مي‌تواند به تصاويري که طي 24 ساعت گذشته تهيه کرده‌ايد، دسترسي داشته باشد. علاوه‌بر اين، شما مي‌توانيد عکس‌هاي گذشته‌تان را بايگاني کنيد، به اين معني که اينستاگرام به‌عنوان يک سيستم ذخيره عکس، بسيار خوب عمل مي‌کند که به شما امکان مي‌دهد هر چيزي که نمي‌خواهيد ديگران ببينند، پنهان کنيد.

به‌طور کلي تا زماني‌که مجوزهاي دسترسي خود را مديريت مي‌کنيد و هنگام آپلود تصاوير اقدامات لازم را انجام مي دهيد، اينستاگرام يک مکان مناسب براي ذخيره و به اشتراک‌گذاري عکس‌هاي شماست.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 388
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 67
  • آی پی دیروز : 16
  • بازدید امروز : 86
  • باردید دیروز : 17
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 7
  • بازدید هفته : 103
  • بازدید ماه : 210
  • بازدید سال : 5,288
  • بازدید کلی : 177,886